Aquesta és la meva història:

Una història molt marcada pels espais on vaig créixer.

Des de ben petit m’he criat en un espai on la construcció, l’arquitectura i el disseny estaven a l’ordre del dia. Els meus pares, el Jaume i la Mercè, van fundar el 1977, deu anys abans del meu naixement, una de les empreses de parquets més antigues de Catalunya: Parquets Nadal

Vaig tenir la sort de trobar la meva passió des de ben petit. Em vaig passar moltes hores, però moltíssimes,  en el meu petit «laboratori creatiu». Una petita habitació que els meus pares em van arreglar dins de l’antic taller de Parquets Nadal a Arbeca. Un racó on donava peu a la meva creativitat. On pintava, dibuixava i creava tota mena de peces artístiques. 

Sempre vaig ser el «nen artista» de la meva quinta. Sempre he tingut la sort de saber el que m’apassiona. 

Néixer en aquell espai on vaig respirar des del primer dia l’arquitectura, la construcció i el disseny van ser claus per poder trobar el meu propòsit a la vida, que precisament s’ha convertit a crear els espais i ambients per altres persones. Espais que no només siguin més segurs, sinó també acollidors i confortables. Espais que són una extensió de la personalitat i els valors dels meus clients. Particulars i ajuntaments que volen crear un espai únic per la seva família o pels seus vilatans i ciutadans. 

Espais que reflecteixen la seva identitat, els seus gustos i les seves prioritats a la vida. Jo me n’encarrego d’entendre i materialitzar les teves preferències en dissenys concrets per satisfer les teves necessitats d’expressió i personalització. 

Espais integrats en el seu entorn natural i respectant el teixit històric del barri. Buscant sempre una connexió tant física, amb la ubicació i els materials, com emocional, a través del disseny arquitectònic. Espais que millorant també la qualitat de vida i el benestar de les futures generacions que els gaudiran. Espais que deixen un llegat. 

La meva passió pel disseny, la creativitat i la construcció em van portar a estudiar Arquitectura.

Uns estudis que m'han servit per ajudar els meus clients a prendre decisions tan importants com la de millora el seu entorn vital. A què prenguin la decisió correcta en construir o reformar els seus espais tan personals i emocionals. A mantenir un equilibri entre "lo familiar" de tota la vida amb la innovació i la modernització. A expressar plenament la seva identitat a través del disseny de la seva llar, o d'espais públics en cas d'ajuntaments.

"Des del concepte fins a la creació: espais únics com tu"

– Espais i projectes que s’ajustin al teu pressupost. Buscant sempre un equilibri entre materials de qualitat, bons acabats i un disseny personalitzat dins d’un pressupost realista.

– Projectes de construcció i remodelació al detall per evitar costos inesperats o sorpreses que puguin alterar de forma significativa el pressupost inicial. 

– Projectes on t’ajudaré a avaluar el valor a llarg termini de certes inversions considerant el seu cost inicial com ara les solucions d’eficiència energètica o material més duradors. 

– Projectes on la gestió del temps serà una prioritat per evitar reversos que puguin augmentar els costos causats per les inevitables fluctuacions del mercat i afectar negativament el teu pressupost. Intentant evitar sempre tot l’estrès que et pugui comportar.

– Projectes on t’explicaré com funciona el procés de disseny i construcció. On tindràs sempre el control sobre les decisions de disseny i direcció del projecte. 

Un arquitecte que t'aportarà molta flexibilitat, una comunicació directa, costos competitius i molta passió i compromís.